Spaarplan voor fokkers

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

JPG voorbeeld

 

Sinds 2010 geef ik workshops voor eigenaren, fokkers en professionals. Mede dankzij de fokkers zien veel eigenaren steeds meer de essentie van voldoende en juiste (vacht)verzorging van hun ruwhaar teckels. Vaak adviseren zij om een workshop bij mij te volgen en hiervoor ben ik ze enorm erkentelijk en daarom heb ik dit spaarplan voor fokkers opgezet.

 

Hoe werkt het?

De fokker meldt zich via e-mail aan om deel te nemen aan het spaarplan. Wanneer alle gegevns compleet zijn, ontvangt de fokker een persoonlijke coupon voorzien van zijn of haar kennelnaam die meegegeven kan worden aan de puppykopers. 

 

Wanneer de puppykoper zich opgeeft voor de workshop en deze coupon inlevert, ontvangt deze €10,00 korting op de workshopprijs. De fokker spaart per deelnemende pupkoper €5,00. Aan het einde van het jaar kan het totaalbedrag worden uitgekeerd of ingewisseld worden voor producten uit het spaarprogramma.

 

Voorwaarden

 

  • De fokker meldt zich aan per e-mail onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats, kennelnaam en www
  • De fokker ontvangt hierop de persoonlijke kortingscoupon en geeft deze aan zijn of haar puppykopers mee
  • Deelnemers aan de workshop geven bij aanmelding dat zij gebruik wensen te maken van deze korting en sluiten in de bijlage van de e-mail het ingescande exemplaar bij voorzien van hun volledige naam.
  • De korting wordt direct verrekend.
  • De fokker kan aan het einde van het jaar kiezen voor uitbetaling van het bedrag of voor dit bedrag artikelen uit spaarplan uitkiezen. 

 

Deelnemende fokkers