Katten verzorging

Gebruikerswaardering:  / 2
ZwakZeer goed 

Uw kat heeft ook een kapper nodig

Net zoals de huid en het haar van mensen regelmatig geborsteld en gewassen moeten worden, is dit bij katten ook van groot belang. Ook een kat kan en moet het hele jaar door een schone, goed onderhouden, mooie en glanzende vacht hebben. Een correcte en tijdige verzorging is hier cruciaal voor.

Katten 

- U heeft voor de verzorging van uw kat geen tijd of u weet zich hier geen raad mee?
- Uw kat heeft klitten, vilt, schilfers of vieze, vettige vacht?
- Uw kat haart enorm en u vindt de haren door uw hele huis?

 

Wij kunnen u bij dit probleem helpen!

 

Trimsalon Doggy Style biedt een professionele behandeling voor alle soorten katten: van huis-tuin-en-keukenkat tot raskat en zowel kort- als langharig. Wij houden in de behandeling rekening met het individuele karakter, leeftijd, gezondheid, ras  en vachttoestand.

 

De kat is een steeds vaker geziene gast in de trimsalon. Het grootste gedeelte van deze clientèle zijn (half)langharige katten, die dusdanig in de klit zijn geraakt, dat de eigenaar nog maar één uitweg ziet: de trimsalon.

 

Uiteraard behoort scheren tot de werkzaamheden, maar er zijn meer mogelijkheden.

De behandelingen die mogelijk zijn voor katten, zijn:

  • Scheren
  • Ontklitten (mits mogelijk)
  • Plukken
  • Wassen
  • Ontwollen

 

Door uw (half)langharige kat 3-4 keer per jaar naar de trimsalon te brengen, zorgt u ervoor dat de vacht van uw lieveling in perfecte conditie blijft èn dat u minder haar in huis vindt. Door uw kat elke zes weken te laten wassen en trimmen hoeft u zelf niks meer te doen en heeft u tevens bijna geen haar meer in huis. Dit geldt ook voor kortharige katten.