Jessica Frijling

Gebruikerswaardering:  / 5
ZwakZeer goed 

Mijn naam is Jessica en ik ben gediplomeerd honden- en kattentrimster.

 

jessicaIk heb mijn opleiding gevolgd bij het Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld. Onze trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf (ABHB) en tevens Aequor erkend leerbedrijf.

 

Ik ben ook examinator en docent van De Trimacademie en in het verleden van de Dierentrimopleiding van het AOC De Groene Welle in Zwolle geweest.

 

Ik ben altijd al dol op dieren geweest en via een omweg (topsportcarrière en HBO Journalistiek) ben ik uiteindelijk toch in 'de dieren' beland.

 

Ik ben gespecialiseerd in:

  • De ruwharige en langharige teckel
  • de Goldendoodle en de (Australian) Labradoodle
  • Diverse terriërs, zoals bijvoorbeeld de West Highland White Terriër en de Dandie Dinmont Terriër
  • Diverse Spaniëls, met in het bijzonder de Welsh Springer Spaniël, Engelse Cocker Spaniël en Engelse Springer Spaniël.
  • Shih Tzu’s, Maltezers en Boomers

 

Ik blijf bij in mijn vak door vakbladen te lezen, vakdagen, mee doen aan internationale trimwedstrijden, hondenshows te bezoeken en uiteraard door bijscholing in de vorm van specialisatiecursussen. Ook op andere vlakken gerelateerd aan mijn vak volg ik geregeld lezingen en opleidingen, bijvoorbeeld over voeding, gedrag, etc. Daarnaast werk ik met de laatste innovaties in mijn vakgebied: zo werken wij standaard tijdens het wassen met hydromassage. Hierdoor is het werk niet alleen voor ons prettiger, maar ook voor úw dier. 

 

Naast honden behandel ik ook katten, konijnen en cavia's.

Jessica