De trimsalon

Gebruikerswaardering:  / 4
ZwakZeer goed 

Een bezoek aan Trimsalon Doggy Style is niet alleen maar een 'knipbeurt' voor uw huisdier.

 

Trimsalon

Wij zijn zeer begaan met het welzijn van het door u aan ons toevertrouwde huisdier. Wij voorzien hem of haar graag van de door uw gewenste behandeling zonder onnodige stress. De diensten die wij leveren aan onze klanten zijn concurrerend en eerlijk geprijsd. Elk dier is uniek en wij raden de behandelingen aan, waarvan wij denken dat deze geschikt zijn voor uw huisdier. Wij letten hierbij o.a. op de rasstandaard, uw persoonlijke wensen, de algehele conditie waarin hij of zij verkeerd en de omstandigheden waarin hij leeft.

 

Een succesvolle trimbehandeling is een samenwerkingsverband tussen ons en onze klanten. Geef daarom altijd aan wat uw precieze wensen zijn en wij zullen onze uiterste best doen om (indien mogelijk) hier aan te voldoen. Mochten wij desondanks toch niet aan uw verwachtingen hebben voldaan of heeft u een klacht, geef dit dan bij ons aan. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht zo goed mogelijk af te handelen. Wij houden onze klanten graag tevreden. Bent u tevreden over ons? Vertel het anderen...

 

Onze trimsalon heeft ervaring met het trimmen van honden en katten sinds 2005. Wij zijn er trots op dat onze klanten niet alleen uit Hardenberg en omstreken komen, maar uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Ook worden wij door dierenartsen, hondenpensions en hondenscholen aanbevolen. Wij beschikken over hygiënische en moderne faciliteiten en werken met hoogwaardige materialen en vachtverzorgingsproducten.

 

Uniek in onze trimsalon: hydromassage.