Algemene tarieven

Onderstaande tarieven gelden per 1 januari 2019

Alle behandelingen zijn inclusief:

 • Wassen
 • Föhnen
 • Nagels knippen
 • Oren schoonmaken
 • Anaalklieren controleren

 

Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard. Hier zijn ook de prijzen aan verbonden. Voor een hond die bijvoorbeeld. normaliter een plukvacht hoort te hebben, maar dit niet heeft, kunnen de prijzen afwijken.Voor meerwerk ten gevolge van bijvoorbeeld ongedierte, klitten of gedrag worden extra kosten in rekening gebracht. Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meeste lijkt. U kunt telefonisch of online een afspraak maken of vrijblijvend informeren naar de kosten van uw specifieke ras.

 

BlissEerste puppytrim GRATIS

Het eerste bezoek aan de trimsalon is voor veel honden een hele spannende ervaring. Daarom raden wij aan om zo snel mogelijk (indien mogelijk voor de leeftijd van 15 weken) bij ons langs te komen in de trimsalon voor een eerste puppytrim. Deze eerste puppytrim is gratis. LET OP: Dit is geen volledige trimbehandeling! Hierbij leren ze op de trimtafel te staan, knippen we -indien nodig- de nagels en haren tussen de voetzooltjes, plukken we de oren uit en maken we ogen vrij. U krijgt ook advies hoe u het beste de vacht van uw pup kunt verzorgen. U mag hierbij aanwezig zijn, maar u kunt hem of haar ook na een half uurtje weer ophalen. Op deze manier went uw pup alvast aan trimsalon, zonder dat hij of zij direct de eerste keer uren op tafel hoeft te staan. Deze behandeling is uiteraard ook geschikt en beschikbaar voor kittens.

 

Borstel Arrangement:

Helaas komen wij in de trimsalon veel honden tegen met klitten. Deze kunnen ontstaan door bijvoorbeeld tijdgebrek, blessure of beperking of doordat de hond het kammen niet toelaat. Hier hebben we uiteraard begrip voor en aangezien een goede borstelbeurt erg belangrijk is, biedt Trimsalon Doggy Style een borstelarrangement aan. Deze bestaat uit zes borstelbeurten en is negen maanden geldig. Op deze manier kunt u zelf bepalen of uw hond eenmaal per week komt, eenmaal in de veertien dagen of eens per maand. U betaalt bovendien slechts voor vijf keer en krijgt de zesde gratis! Borstel arrangement zijn exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen.

 

Kosten Arrangement:

 • Kleine hond € 60,00
 • Middelgrote hond € 80,00
 • Grote hond € 100,00
 • Extra groot €110,00

 

Wij hebben ook cadeaubonnen vanaf € 15,00.

 

Vaste klanten:

Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij ons terecht voor de volgende handelingen:

 

 • Nagels knippen
 • Oren uitplukken
 • Anaalklieren legen
 • Oogjes vrij knippen

 

Voor vaste klanten geldt onderstaand VIP-programma bij het direct maken van een nieuwe afspraak:

 

 • 4-6 weken: 20% korting op de volgende trimbehandeling
 • 7-8 weken: 15% korting op de volgende trimbehandeling
 • 9-10 weken: 10% korting op de volgende trimbehandeling
 • 11-13 weken: 5% korting op de volgende trimbehandeling

 

Onderstaande prijzen zijn een indicatie van de tarieven. Voor meer prijzen zie 'Tarieven per ras'.

 

Wasarrangement:

Schoner is gezonder. Zowel voor de hond als voor u. De vacht trekt vuil, pollen, tweedehands sigarettenrook en nog veel meer aan. We aaien en knuffelen ze, de kinderen spelen met ze en ze liggen bij ons op de bank of zelfs bij ons in bed. Wel zo fris dus. Wij bieden onze klanten een was arrangement aan. Deze bestaat uit zes wasbeurten en is 12 maanden geldig. U betaalt bovendien slecht voor vijf keer en krijgt de zesde gratis.

 

Kosten Wasarrangement:

Grootte Korthaar Langhaar
Klein € 85,00 € 115,00
Middel € 115,00 € 140,00
Groot € 140,00 € 165,00
Extra groot € 165,00 € 190,00

Ontklitten per half uur € 17.50

Vlooien € 10.00

 

Trimmen van overige huisdieren:

Katten vanaf € 47,50

Konijnen vanaf € 35,00

Cavia's vanaf € 35,00

 

Annuleringen:

Probeer wanneer dit nodig mocht zijn, uw afspraak zo vroeg mogelijk te annuleren. Als u niet op komt dagen, dan zitten wij op dat moment zonder werk en verliezen wij niet alleen het inkomen van desbetreffende trimbeurt, maar zouden we ook een andere afspraak in kunnen boeken. Zoals in onze Algemene Leveringsvoorwaarden staat beschreven, hebben wij het recht om het volledige bedrag in rekening te mogen brengen, wanneer er 24 uur voor de afspraak of daarna wordt geannuleerd. Wij vinden dat niet leuk om dit te doen, maar zijn door ervaringen uit het verleden hiertoe genoodzaakt. Stel u voor; U komt op uw werk en uw baas vertelt u dat de eerste klant niet op is komen dagen. U krijgt de ochtend vrij, maar moet ’s middags weer terug komen op uw werk en u krijgt de ochtend ook niet uitbetaald. U zou dit beleid van uw baas ook niet op prijs stellen. Bedankt alvast voor uw begrip.

 

Te laat brengen en/of halen:

Uiteraard hebben wij begrip voor overmacht en proberen wij u hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen, maar komt u te laat waardoor wij te laat starten, geen pauze kunnen nemen of zelfs over moeten werken, dan rekenen wij € 5,00 extra bij te laat brengen of te laat afhalen per half uur. Gelieve uw huisdier binnen dit half uur op te halen. Mocht er desondanks iets tussenkomen, dan stellen wij het enorm op prijs als u ons hierover belt. Wij snappen het uiteraard dat er soms onvoorziene dingen gebeuren en zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.